donderdag 1 augustus 2013

Graceland

PSV besteedde de zomervakantie aan een kliniek voor plastische chirurgie. Het cynische kreng met hangtieten dat zich aan de balie meldde, onderging de nodige behandelingen. Onlangs liep ze weer naar buiten. Met fraaie blonde krullen en spannende borsten. 
Tegen Zulte Waregem keken alle mannen om naar de ploeg van Phillip Cocu: jonge krijgers achterin, een speels middenveld en een gretige voorhoede. 
Op links lopen de aanvallen via Depay. De linkerspits van PSV is nogal ijdel. Elke morgen checkt ie zichzelf in een grote spiegel. Het geblondeerde matje op zijn kruin en zijn nieuwste tatoeage, het zinnetje 'Ik ben de wereld'. De woorden van zijn favoriete muzikant DJ 2kan Majistic BoogieWoogie zijn als een levensmotto rondom de linkertepel gekerfd. 
Depay speelt met zijn voornaam op zijn rug. Memphis. Ontroerend beeld: vader en moeder Depay op vakantie in de Amerikaanse stad. Hand in hand wandelen ze langs de graftombe van Elvis. Vader Depay is onder de indruk. In de woonkamer van The King zet hij de kraag van zijn overhemd rechtop. Voor de open haard doet ie het malle knieƫndansje, moeder Depay giechelt. 's Avonds, in de motelkamer langs de snelweg waar zacht Love me tender klinkt, verwekken ze hun zoon. Na een zwoele vakantie in Toscane volgt een tweeling: Verona en Siena.
Zij allen sprongen in de tweede helft verheugd op na de donderknal van Depay, waarmee hij de score tegen Zulte Waregem opende. Zo ook het jongste zusje, een nakomertje dat minder gelukkig was. Ze kwam voort uit een regenachtig weekendje in Enschede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten